Ένας πάροχος αρχιτεκτονικών λύσεων CG με εμπιστοσύνη και τιμή

Το κορυφαίο στούντιο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού Rockwell Group μόλις αποκάλυψε τους εσωτερικούς χώρους του Moxy East Village.Το νέο ξενοδοχείο είναι η τρίτη συνεργασία του Rockwell Group με τη μάρκα μετά τις Moxy Times Square και Moxy Chelsea.Απέναντι από το διάσημο μουσικό χώρο Webster Hall και λίγα τετράγωνα μακριά από το NYU και την Union Square, το νέο Moxy East Village αποτελεί ένα νεύμα σε αυτή τη ζωντανή, συνεχώς μεταμορφωμένη γειτονιά.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Rockwell Group γιορτάζει την πλούσια πατίνα της αστικής Νέας Υόρκης—τα πολυαγαπημένα στρώματα από διαφορετικές εποχές που συνυπάρχουν σε κάθε γειτονιά ή ακόμα και σε ένα μόνο κτίριο.Οι εσωτερικοί χώροι του Moxy East Village έχουν ένα αστικό πλεονέκτημα και διαθέτουν επίσης κατά παραγγελία εγκαταστάσεις τέχνης από πολλούς σύγχρονους καλλιτέχνες.Κάθε όροφος αποκαλύπτει ένα διαφορετικό στρώμα στην αφήγηση της γειτονιάς για να ξυπνήσει μνήμες της πόλης και να δημιουργήσει μια αίσθηση ανακάλυψης στους επισκέπτες.

Λεπτομέρειες σχεδίασης

Είσοδος / Λόμπι

Αντικατοπτρίζοντας το βιομηχανικό πλεονέκτημα της περιοχής, μια παλέτα σκληρών υλικών σε όλη την είσοδο του ισογείου κάνει την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες που φτάνουν στο Moxy East Village.Ακριβώς κάτω από το επίπεδο του δρόμου, οι τοίχοι από χάλυβα Corten εκτείνονται από την πρόσοψη στο λόμπι, ενώ το λείο σκυρόδεμα στις σκάλες της εισόδου συναντά μαυρισμένο χάλυβα και λεπτομέρειες από σκυρόδεμα μέσα.Επηρεασμένος από τον ρόλο του κέντρου της Νέας Υόρκης ως θερμοκοιτίδας για τη δημιουργική σκηνή των αντιφρονούντων από τις δεκαετίες του 1970 και του 80 έως σήμερα, οι δημόσιοι χώροι του ξενοδοχείου —συμπεριλαμβανομένου του λόμπι, του 24ωρου μπαρ του Moxy και ενός lounge— έχουν μια ακατέργαστη, σκληρή εμφάνιση εμπνευσμένη από την τέχνη και τη μουσική σκηνή της γειτονιάς.Τα γραφεία check-in του τοπικού καλλιτέχνη Michael Sanzone Studio είναι φτιαγμένα από αντικείμενα που βρέθηκαν και θυμίζουν αντίκες κατεργασμένες με μπαλώματα.Μια γραφική ταπετσαρία γκράφιτι από το στούντιο En Viu που βασίζεται στο LIC στον τοίχο πίσω από τα γραφεία check-in πέφτει στο πάτωμα δημιουργώντας μια σουρεαλιστική στιγμή για να σταματήσουν τους επισκέπτες.Κινούμενοι γύρω από το ξενοδοχείο, ο σχεδιασμός του Rockwell Group συνεχίζει να εκπλήσσει και να ευχαριστεί, οι ανελκυστήρες που μεταφέρουν τους επισκέπτες από το χαμηλότερο επίπεδο στα δωμάτια και τις ταράτσες του ανώτερου επιπέδου έχουν σχεδιαστεί ως καταλύτης για την αλλαγή.Οι μαυρισμένες χαλύβδινες πόρτες του ανελκυστήρα ανοίγουν για να αποκαλύψουν ένα εσωτερικό με άπειρο γυαλί και ένα προσαρμοσμένο γραφικό που φαίνεται να αποτελείται από emojis, ενώ μια μεγάλη σκάλα με παιχνιδιάρικη ομοιότητα με πυροσβεστική από τη Νέα Υόρκη οδηγεί τους επισκέπτες στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Little Sister Bar & Lounge (Επίπεδο C2)

το Little Sister Bar με ξύλινη οροφή με βαρέλι, λωρίδες LED τονίζουν τις κόγχες και την περιοχή του μπαρ

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο σαλόνι, η σκάλα διαθέτει μια αφηρημένη τοιχογραφία ζωγραφισμένη με σπρέι από τον καλλιτέχνη Apex με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και οδηγεί σε έναν χώρο που αναφέρεται στη βαθιά ιστορία της Νέας Υόρκης, που εκτείνεται πίσω στην αγροτική ακμή της.Ο σπηλαιώδης αλλά οικείος χώρος αγκαλιάζεται από μια ξύλινη οροφή με βαρέλι, ενώ οι λωρίδες LED τονίζουν τις κόγχες και την περιοχή του μπαρ, αλλάζοντας χρώμα για να φιλοξενήσουν τη διάθεση και τα γεγονότα.Στο μπαρ, τα vintage φωτιστικά και τα μακρά συμπόσια σε τόνους κοσμημάτων προσθέτουν ζεστασιά, ενώ μια ονειρική, ποιμενική επένδυση τοίχου υποδηλώνει περαιτέρω το βουκολικό παρελθόν της Νέας Υόρκης.Οι πρόσθετες πολυτελείς πινελιές περιλαμβάνουν μια πέτρινη μπάρα με χάλκινη ράβδο ράβδου και ράχη με καθρέφτη, και το κόκκινο βελούδινο καθιστικό με ανάγλυφες δερμάτινες πινελιές στον χώρο VIP.

Μερική άποψη του σπηλαιώδους αλλά οικείου Little Sister Bar

Cathedral Restaurant (Επίπεδο C1)

Η τριπλού ύψους κύρια τραπεζαρία του Cathédrale Restaurant, η κουρτίνα που κρέμεται από την οροφή μπορεί να αλλάξει τον σχηματισμό της

Group2Group3Group4

Ο ακατέργαστος, βιομηχανικός χώρος του εστιατορίου θέτει το σκηνικό για εξωφρενικά παρακμιακά γλέντια μέσα σε μια υπόγεια φυλή.Το Rockwell Group έχει συλλάβει ένα περιβάλλον εμπνευσμένο από το Fillmore East, τη θρυλική αίθουσα συναυλιών Lower East Side του Bill Graham που περιλάμβανε τους Doors, την Janis Joplin και τον Elton John και άλλους σημαντικούς ροκ μουσικούς από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 έως το κλείσιμό του το 1971. Η σχεδιαστική ιδέα πληρώνει φόρος τιμής στο κτίριο Fillmore East, το οποίο αντιπροσωπεύει τόσο μεγάλο μέρος της ενέργειας και του χαρακτήρα του East Village.Οι επισκέπτες κατεβαίνουν στο εστιατόριο μέσω μιας μακριάς μεταλλικής σκάλας που μοιάζει με πυρκαγιά ανάμεσα σε δύο κτίρια του East Village, με τοίχο από τούβλα και χρυσό στη μία πλευρά και έναν τσιμεντένιο τοίχο από την άλλη.Η σκάλα αποκαλύπτει εντυπωσιακές εκπλήξεις και γρήγορες ματιές στο εστιατόριο.Ο φωτισμός μαρκίζ ανακοινώνει την είσοδο στο μπαρ του εστιατορίου, το οποίο εξισορροπεί τις πολυτελείς λεπτομέρειες με το ακατέργαστο σκυρόδεμα και τις πατιναρισμένες στρώσεις, δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι κάνουν ένα βήμα πίσω στο χρόνο και γίνονται μέρος/παίζουν μέρος/στην ιστορία της Νέας Υόρκης.Ένα μακρύ, κλιμακωτό μπαρ κάνει κύκλους, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα σε αντίθεση με το οπίσθιο μπαρ, ενώ ένα ψηλό κουβούκλιο έχει φωτεινή οθόνη και πινακίδες LED από τα διάσημα στέκια του East Village.

Η κύρια τραπεζαρία του εστιατορίου είναι ένας χώρος τριπλού ύψους με τοίχους από στρώσεις από γύψο και διαθέτει σημαντικά έργα τέχνης.Η Rockwell Group προσκάλεσε τον Ιταλό καλλιτέχνη Edoardo Tresoldi να συνεργαστεί σε μια ιδέα για μια εγκατάσταση για τον κεντρικό χώρο της τραπεζαρίας του εστιατορίου.Ο Tresoldi δημιούργησε το Fillmore – ένα πλωτό γλυπτό οροφής από μεταλλικό πλέγμα που δημιουργεί έναν διάλογο με την αρχιτεκτονική του εστιατορίου.Ένα υπαίθριο αίθριο τραπεζαρίας μοιάζει με μια κρυφή αυλή με αναδιπλούμενη οροφή και σύστημα χάλκινου πλαισίου διακοσμημένο με ζαρντινιέρες στον πίσω τοίχο δίνοντας στον χώρο μια αίσθηση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου.

Μερική άποψη της κύριας τραπεζαρίας με το Fillmore – ένα πλωτό γλυπτό οροφής από μεταλλικό πλέγμα

Group5

Αφίσες συναυλιών από το Fillmore East πλαισιώνουν τους τοίχους και την οροφή της ιδιωτικής τραπεζαρίας για μια καθηλωτική αίσθηση rock 'n roll.Οι διάδρομοι που οδηγούν στο γκαρνταρόμπα και τα μπάνια συνεχίζουν τον έντονο σχεδιασμό του εστιατορίου με εκτεθειμένο χάλκινο σωλήνα και διαδραστικές εγκαταστάσεις νέον.

Group6

Εσωτερική άποψη του ανελκυστήρα επισκεπτών με τζάμι υπερχείλισης και προσαρμοσμένο γραφικό

Group7

Ιστότοπος πόρων:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html


Ώρα δημοσίευσης: Δεκ-16-2021